Privacy Statement


Inkoopvandaag zet zich in om uw persoonlijke gegevens op betrouwbare en veilige manier te verwerken. In deze privacy statement leest u hoe Inkoopvandaag omgaat met uw gegevens op Inkoopvandaag.nl.

Inkoopvandaag.nl

Inkoopvandaag.nl is een website van Inkoopvandaag die klanten informatie biedt over Inkoopvandaag en haar diensten. Inkoopvandaag.nl biedt tevens de mogelijkheid tot digitaal inschrijven voor een nieuwsbrief.

Wet bescherming persoonsgegevens

Met de aanmelding voor de nieuwsletter geeft u toestemming om u maandelijks een nieuwsbrief te versturen. Wij werken volgens de privacy norm en staan er voor in dat uw gegevens op betrouwbare en veilige manier verwerkt worden. De verwerking van uw gegevens vindt plaats volgens de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wijzigen/verwijderen gegevens

Natuurlijk kunt u zich altijd afmelden voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt via een link onderaan de nieuwbrief, welke direct linked met onze database, waar u dan automatisch uit verwijderd wordt.

Cookies

Inkoopvandaag.nl maakt gebruik van ‘cookies’. Cookies zijn kleine bestanden die op uw harde schijf worden geplaatst door de browser. Met behulp van een cookie kan Inkoopvandaag.nl uw internetadres herkennen. U hoeft dan bepaalde informatie (bijvoorbeeld gebruikersnaam en voorkeurinstellingen) niet opnieuw op te geven. Dat vergemakkelijkt uw gebruik van Inkoopvandaag.nl.

Partners/Derden

Inkoopvandaag kan niet garanderen dat partners of derden die op Inkoopvandaag.nl worden genoemd en waar links naartoe zijn opgenomen zich ook aan de privacywetgeving houden. Inkoopvandaag is daarvoor niet verantwoordelijk.

Contact

Voor al uw vragen over Inkoopvandaag.nl en het privacybeleid van Inkoopvandaag kunt u contact met ons opnemen. Stuur bij voorkeur een e-mail.