Verruil jij de stenen winkels ook nog steeds graag voor het gemak van online? Dan zul je je wellicht ook afvragen of fysiek shoppen nog wel blijft bestaan of dat steeds meer winkelpanden leeg komen te staan.  Vorig jaar werden we er min of meer toe gedwongen om online te bestellen toen alle niet-noodzakelijke winkels dicht bleven. En eerlijk is eerlijk, het was stiekem best fijn om op de bank onder een dekentje met een grote kop thee een nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen online toen we onze vrienden en familie toch niet konden zien. Want hoe we voorheen voornamelijk kleding online kochten, doen we dat nu ook voor boodschappen, verzorgingsproducten, kerstcadeautjes, medische artikelen, benodigdheden voor onze huisdieren, ga zo maar door. De bezorgbusjes blijven af en aan rijden om alle pakketjes op tijd te bezorgen en het ziet er niet naar uit dat het snel rustiger wordt. Ben jij gewend geraakt aan het gemak van online bestellen of bezoek je toch liever de fysieke winkels?

Online shoppen

Hoewel velen nog steeds voorstander blijven van shoppen in stenen winkels, ervaren we nu wel het gemak van online shoppen. Binnen no-time heb je online een groot aanbod gevonden van waar je naar op zoek bent en in een paar klikken heb je het besteld. Het duurt vaak maar een dag tot de bezorger met jouw pakketje voor de deur staat. Wil je nog niet betalen, dan kies je gemakkelijk voor achteraf betalen en betaal je pas als je zeker weet dat je jouw bestelling wilt houden. De retourkosten worden ook steeds vaker voor de verkoper gerekend en dus kun je prima een paar shirts in verschillende maten bestellen. Wat je niet past stuur je met hetzelfde gemak en zonder kosten terug naar de verkoper. Easy peasy, toch?

Naar de stenen winkel

De goede oude stenen winkel blijft toch voor velen wel de favoriet. Hoe fijn is het om je nieuw gekochte spullen meteen mee naar huis te nemen? Ook zie je gelijk wat je koopt en kom je niet voor verassingen te staan als je je pakket open maakt. Daarnaast wil je sommige items liever niet online bestellen, die wil je eerst passen, voelen en meten. Een voorbeeld hiervan zijn overhemden. Maar, eerlijk is eerlijk, zodra je eenmaal je favoriete maat en model hebt gevonden is het eenvoudig om overhemden online te bestellen. Neem bijvoorbeeld Profuomo overhemden. Met een visie gericht op kwaliteit en aandacht voor het productieproces zit je met een Profuomo overhemd altijd goed. Nog niet zo zeker van je zaak dan kun je van shoppen gelijk een dagje weg maken. Mocht je dan toch iets gekocht hebben waar je uiteindelijk niet zo blij mee bent, dan kun je het gemakkelijk terugbrengen in de winkel en hoef je niet moeilijk te doen over pakketjes versturen.

Leave a comment