Sinterklaas is de tijd van het jaar die vooral voor kinderen erg spannend is. Maar dat wil niet zeggen dat volwassenen er niet ook van kunnen genieten! Sterker nog, je kunt je medewerkers echt verrassen met een Sinterklaaspresentje. Je kunt chocoladeletters bestellen goedkoop en deze uitdelen op de werkvloer. Natuurlijk maak je er dan een gedichtje bij voor iedere medewerker. Je kunt ook een chocoladeletter versturen per post. Dat is pas een echte verrassing, je medewerkers zien de letters dan als ze thuiskomen uit hun werk of als ze tijdens het thuiswerken even een pauze nemen. Een chocoladeletter versturen per post lijkt een heel gedoe, maar dat valt echt reuze mee!

Een chocoladeletter versturen per post is zo geregeld

Wil je meer dan 100 chocoladeletters versturen per post? Dan kun je dit heel gemakkelijk uitbesteden. Je krijgt de chocoladeletters dan niet op je werk geleverd, ze worden direct verstuurd naar alle adressen die jij opgeeft. Wil je minder dan 100 chocoladeletters versturen per post? Ook dat is niet moeilijk. Het is een kwestie van adreslabels printen en via de gewone pakketpost versturen. Je medewerkers zullen hoe dan ook verrast zijn door een chocoladeletter versturen per post. Er zijn verschillende pakketjes die je kunt bestellen die allemaal door de brievenbus passen. Een groter pakket versturen kan natuurlijk ook, maar de kosten hiervoor liggen een stuk hoger.

De Sinterklaastijd is een magische tijd

Veel bedrijven hebben, door de COVID-19 pandemie, alle leuke activiteiten on hold moeten zetten. Maar de kans is groot dat je dit jaar weer gewoon een Sinterklaasfeest kunt organiseren in de kantine op je werk. Sommige bedrijven kiezen voor een gezellige middag met alleen de medewerkers, andere bedrijven kiezen er juist voor om de kinderen van de medewerkers eens in het zonnetje te zetten. En dat is altijd weer iets om naar uit te kijken. Het is even een klus om het te organiseren, maar dan heb je ook wel wat!

Geen Sinterklaasfeest in de kantine?

Dan kun je een chocoladeletter per post versturen naar de kinderen van je medewerkers of de medewerkers zelf. Het gaat om het gebaar, een chocoladeletter valt altijd wel in de smaak. Wil je het echt persoonlijk maken? Dan kun je ervoor kiezen om voor iedereen een gedichtje op het pakketje te plakken of in het pakketje te stoppen. Dit hoeft geen heel epistel te zijn, een paar regels is voldoende. Begin daar wel op tijd mee. Je wilt wel dat iedereen dezelfde aandacht krijgt!

Leave a comment