Heb je verschillende leningen lopen bij verschillende instanties? Moet je de aflossing op iedere lening weer op een ander moment in de maand betalen en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is je leningen oversluiten bij Findio een goede optie. Je leningen oversluiten bij Findio en ze samenvoegen tot één lening zal je duidelijkheid geven en meer rust in je hoofd. Je hoeft, als je je leningen oversluiten bij Findio gaat, nog maar één keer per maand een bedrag over te maken. Dat bedrag is inclusief de rente die wordt berekend en dat geeft duidelijkheid. Je kunt dan ook veel beter bepalen wat je iedere maand te besteden hebt.

Je leningen oversluiten bij Findio is zonder gedoe te regelen

Je kunt dit zelf online regelen. Dat is wel zo gemakkelijk. Het is een kwestie van al je gegevens invullen en dan afwachten of je leningen oversluiten bij Findio wordt goedgekeurd. Natuurlijk wordt er wel een check gedaan naar jouw kredietwaardigheid. Findio wil wel zeker weten dat je het geld dat je leent weer terug kunt betalen binnen de afgesproken termijn. Is je leningen oversluiten bij Findio goedgekeurd? Dan heb je het geld al snel op je rekening staan en kun je beginnen met schoon schip maken!

Wat als je je huis wilt verbouwen?

Voorheen kon je, als je je huis wilde verbouwen, gemakkelijk een tweede hypotheek aangaan, maar dat is niet meer zo. Je kunt beter een persoonlijke lening afsluiten. Je zorgt er dan voor dat je wat extra financiële ruimte krijgt. Je kunt dan je verbouwing bekostigen en er zo voor zorgen dat je huis meer waard wordt. Je kunt deze lening ook gebruiken om een auto te kopen of om een andere grote uitgave te doen die je je anders niet zou kunnen veroorloven. Een persoonlijke lening betaal je, met rente, over een vooraf afgesproken periode weer terug. Je weet vooraf dus precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen, geen addertjes onder het gras.

Waarom zou je niet lenen van je familie of vrienden?

Geld lenen van familie of vrienden is niet aan te raden. Het kan zijn dat je een keer een paar tientjes leent en die weer snel terugbetaalt. Maar dat is niets vergeleken met het lenen van een groot bedrag. Je kunt dan, voor je gevoel, geen leuke dingen doen voor je het complete bedrag hebt terugbetaald. En dat is niet fijn. Je hebt dan het gevoel dat je altijd alles maar moet verantwoorden om scheve ogen en ruzie te voorkomen.

Leave a comment