Je bent op zoek naar een tijdelijke baan in de zorg, het verkeer of de bouw. Of je bent als werkgever op zoek naar gemotiveerde tijdelijk medewerkers. Dan kun je het beste terecht bij uitzendbureau Den Haag. Een uitstekend team medewerkers staat voor je klaar om je te helpen de beste baan of de beste medewerker voor jou te vinden. Uitzendbureau Den Haag is actief in de hele randstad. Naast een aanbod aan reguliere vacatures zijn er ook mogelijkheden om te werken en te leren tegelijk. Daarnaast kun je als uitzendkracht opleidingen volgen. Je hebt altijd een vaste contactpersoon bij het uitzendbureau en je hebt recht op reiskostenvergoeding.

Werken in de bouw en verkeer

Uitzendbureau Den Haag is gespecialiseerd in werk in de bouw, in het verkeer en in de zorg. In de bouw is veel werk, voor gespecialiseerde vakmensen als timmermannen en metselaars. Maar ook voor all-round medewerkers als bouwplaatshulpen of bouwopruimers. Heb je weinig of geen  papieren, dan kun je gemakkelijk een basisopleiding volgen, een diploma halen en meteen aan de slag. Werken in de bouw is soms zwaar, maar het is bevredigend werk: je ziet een bouwproject groeien en je kunt nog jaren lang zien waar je aan gewerkt hebt. In het verkeer zijn vooral verkeersregelaars nodig. Maar er zijn ook veel vacatures voor portier of beveiliger. Heb je geen opleiding in deze richting, dan is er de basisopleiding verkeersregelaar. Die duurt vier dagen, vindt grotendeels plaats in de praktijk en je haalt er de verplichte aanstellingspas mee.

De zorg heeft mensen nodig

Als er één sector is waar personeel gezocht wordt, dan is het de zorg wel. Dat betekent dat je veel keus uit vacatures hebt, wanneer je in de zorg wilt werken. Het is prachtig werk wanneer je echt iets wilt betekenen voor een ander. Voor sommige functies, zoals verpleegkundige, heb je natuurlijk een diploma nodig, maar niet voor alle vacatures. Wanneer je hulp in de huishouding wilt worden kan dat al snel zonder opleiding of diploma’s in die richting. En je kunt zelf aangeven hoeveel uur per week je wilt werken en ook hier is er de mogelijkheid om een extra opleiding te volgen. Zo maak je meer kans op een leuke tijdelijke baan en help je uitzendbureau Den Haag om goed gekwalificeerde mensen te kunnen  bieden aan werkgevers.

Leave a comment